NYHETER
KALENDER
<februari 2019>
tiontofr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
NYHETER

Rapport från årsmötet

Publicerad: 2010-01-14

logotyp_liten Ett hyfsat välbesökt årsmöte (nåja) blev det på Dubliners övervåning denna kalla måndagskväll. Efter en turbulent säsong var det kul att se såpass många på plats. En kommentar någon fällde i samband med fastställandet av röstlängden var att det faktiskt var fler från Gårdakvarnens styrelse närvarande än från Grönsvart Göteborgs.

Efter att frågan om mötets behöriga utlysande och dagordningen godkänts valdes Andres till ordförande och Kungen till sekreterare. Verksamhetsberättelsen för det gångna året lästes igenom och resultat- och balansräkningen fullflöt och godkändes av mötet. Grönsvart Göteborg gjorde ett ganska dåligt år ekonomiskt, vilket förklarades mycket av avhoppande styrelsemedlemmar samt dålig nyrekrytering av medlemmar.

Dock har vi gjort ett mycket bra år på resesidan och bara missat fyra bortamatcher under säsongen. Vi har heller inte behövt ställa in några resor, vilket varit förekommande tidigare säsonger.

Efter revisionsberättelsen kunde mötet godkänna ansvarsfrihet för styrelsen för verksamhetsåret 2009. Dock med rekommendationen att följa upp ekonomiska transaktioner bättre kommande säsong.

Mötet beslutade att medlemsavgiften ska ligga kvar på 100 kronor för vuxen, 50 kronor för barn och 250 kronor för familj.

En ny styrelse valdes fram med Peter Jörnell som ordförande, Christoffer Rundberg som vice ordförande, Mattias Königsson, Urban Carlsson och Lasse Sandgren som ledamöter, Ragnhild Börjesson, Martin Englund och Andres Monar som suppleanter och Henrik Olsson som revisor.

Då inga motioner inkommit till styrelsen gick mötet över till övriga frågor. Där behandlades bl.a. inriktningen för föreningen säsongen 2010: Grönsvart Göteborg kommer denna säsong dra sig tillbaka från fotbollen. Några resor till bortamatcher kommer inte annordnas och några uppladdningar inför hemmamatcherna är heller inte aktuella. Detta är något vi har diskuterat länge med Gårdakvarnen och det är egentligen det enda rätta att göra. Såhär kan vi få en stark fotbollssupporterförening och en stark för bandyn. Det poängterades också att Gårdakvarnen välkomnar samtliga Gaisare, nya som gamla, på resor och laddningar på Gamle Port.

Vi tror och hoppas att detta kommer bli ett riktigt starkt supporterår såväl på bandysidan som på fotbollssidan och att alla Gaisare uppskattar förbättringarna ni kommer uppleva denna säsong!

Styrelsen för Grönsvart Göteborg 2009


Dela Publicerad av:
Styrelsen Grönsvart GBG
info@gronsvartgbg.se
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Lejon
T-Shirts: 150 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå