NÄSTA MATCH
Åtvidabergs FF GAIS

måndagen den 24 oktober
kl. 19:00

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

GAIS - Halmstad fre 14/10 19:00

Publicerad: 2016-10-13

I morgon fredag är det åter igen dag för grabbarna i den grönsvarta dressen att äntra planen på Gamla Ullevi. Denna gången står Halmstad för motståndet. Som vanligt så kan du inta dryck och mat ihop med gött tjöt med dina kamrater på City Pub innan match. Vädergudarna i väster spår klart väder med lätt bris och runt 8 grader i temperatur så glöm inte halsduken.GAIS - Ljungskile 15:00 25/9

Publicerad: 2016-09-23

Då var det åter igen dags att bege sig till Gamla Ullevi för att titta på GAIS på söndag. Den här gången står Ljungskile för motståndet och matchen börjar klockan tre. Klockan ett öppnar City Pub för det som vill släcka törsten innan matchen och tjöta lite med trevliga GAISare. Vädersiarna från grannlandet i väster säger just nu att det skall bli 20 grader och uppehåll med chanser för sol.


GAIS - AFC United 16:00

Publicerad: 2016-09-16

Då var det dags för GAIS i morgon igen. Denna gången så står AFC United för motståndet och de som ni släpade så snällt med gratis till förra matchen får betala sin biljett. De norska vädergudarna hos YR spår 19 grader och strålande sol lagom till matchstart. En perfekt sensommardag för att titta på GAIS med andra ord. Strupen fuktar du givetvis som vanligt innan match på City Pub som öppnar 14:00.


Gratismatch GAIS-Trelleborg 9/9 19:00

Publicerad: 2016-09-07

Ingen borde ha kunnat missa att det är dags för årets gratismatch med GAIS på fredag. Motståndet står Trelleborg för och matchen börjar 19 och City Pub öppnar 16. Ni som inte har biljett kan hämta ut sådana innan match på Gamla Ullevi eller på Scandinavium redan nu. Trelleborg ligger 1 poäng liksom en placering före GAIS. Så ALLA till GU på fredag och stötta laget så vi hamnar före dem.


GAIS -Värnamo 15:00

Publicerad: 2016-08-19

På söndag är det åter igen dags för match för GAIS. Denna gång så är det Värnamo som står för motståndet. Får vi se om det blir en femte raka utan förlust? Självklart får vi det! Matchen börjar klockan 15 och City Pub öppnar 13 enbart för oss GAISare. 21 grader och halvmulet bådar för en fin fotbollsdag så passa på att njut en stund av uteserveringen på City innan matchen.


Derbydags ÖIS-GAIS

Publicerad: 2016-08-14

På tisdag är det dags för det riktiga derbyt i stan mot ÖIS. Efter tre raka vinster från GAIS så är det väl givet att det är dags för en fjärde. Vädret skall enligt prognoserna bli runt 22 grader och strålande sol. En perfekt dag för ett derby med andra ord. Uppladdning kör vi som vanligt på City Pub som öppnar klockan 16. Matchen börjar 19 och biljetter köper du helst på nätet hos Ticketmaster och då givetvis på GAIS sektioner.


GAIS - Degerfors IF

Publicerad: 2016-06-28

City Pub
Då var det återigen dags för match. Dagens motstånd står Degerfors IF för som ligger på 13e plats med 13 poäng och har en match mindre spelad. Deras senaste match var mot Trelleborg som de vann med 2-1. GAIS ligger på 10e plats med 16 poäng och halkade ner två platser efter förlusten mot Varberg. GAIS hade då många spelare på frånvarolistan som den här omgången är tillbaka.
Så sitt inte hemma framför tvn utan kom till GU för att vittna denna viktiga batalj. Och innan du går till GU så tittar du givetvis in på City Pub och laddar upp med övriga glada GAISare.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Grönsvart Göteborg 2
Halsdukar: 120 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå