KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

Rapport från fredagens ölprovning

Publicerad: 2015-11-23

City Pub
En underbar provning avlöpte i fredags för en samling glada gaisare, vilka öl provades och vad hette de egentligen? Var de goda? Javisst, här kommer svaren på alla era frågor.
Varsågoda!
Ölprovningsrapport

Läs mer!

Ölprovning på City Pub Fredag 20/11

Publicerad: 2015-11-03

City PubFredagen den 20:e november klockan 19.00 ordnas en ölprovning på City Pub. Temat för ölprovningen kommer att vara Julöl, men det kommer även att provas några speciella öl utanför detta tema.
SejdelPriset för provningen är 300 kronor per person för Grönsvart Göteborgs medlemmar. Innan ölprovningen kan du äta en bit mat på City Pub. En maträtt som passar dagens öltema utlovas. Vi kommer att ha tillgång till det inre rummet på City Pub innan ölprovningen, så att deltagarna kan äta en bit mat i lugn och ro.
Anmälan är bindande. Betalar gör du på plats på City Pub.

Klicka här för att anmäla dig.


GAIS - Sirius Sön 1/11 14:30

Publicerad: 2015-10-28

På söndag är det dags för säsongsavslutning för GAIS i form av mötet mot Sirius. En match som inte direkt betyder något för något av lagen. Sirius är klara för kval uppåt och GAIS är klara för ännu en säsong i Superettan. Matchstart är satt till 14:30 och uppladdnings-start på City Pub är klockan 12:00. Så varför inte passa på och käka en söndagsbrunch med något gott att dricka till innan matchen.


GAIS - Syrianska FC 18/10 16:00

Publicerad: 2015-10-13

På söndag klockan 16 är det åter igen dags för match på Gamla Ullevi. Den här gången så står Syrianska FC för motståndet och förutsättningarna har förändrats gentemot tidigare genom att GAIS numera har sagt upp bekantskapen med Peo. För att stötta laget och visa att vi tror på dem så har Gårdakvarnen dragit igång ett upprop att besöka GAIS-gården klockan 10:30 på lördag. Läs mer om det på http://www.gardakvarnen.se/slut-upp-pa-lordagens-traning/
Dagen efter så är ni som vanligt varmt välkomna till City Puben innan matchen.

Efter söndagens match så har vi en extrem viktig bortamatch och den ordnar Gårdakvarnen bussar till och ni kan läsa om det på http://www.gardakvarnen.se/events/bp-borta-lordag-24-oktober/


GAIS - J. Södra Onsdag 18.15

Publicerad: 2015-09-29

Imorgon är det åter dags för match på Gamla Ullevi och det finns inga ursäkter att missa matchen eftersom inträdet är gratis. Biljetter hämtar du i biljettluckorna på GU. Motståndet står Jönköping Södra för och matchen börjar för ovanlighetens skull klockan 18:15. Innan dess hinner du högst troligt att ladda upp en stund före på City Pub och avnjuta lite mat och dryck!


Utsiktenladdning på Tigris Kolgrill

Publicerad: 2015-09-16

logotyp_liten
Då var det dags för bortamatch och derby i Västra Frölunda! Nu på måndag kl 19:30, 21/9, åker vi till Ruddalen för att se GAIS besegra Utsikten, och vad passar sig bättre än en uppladdning på klassiska Hyde Park, numera under namnet Tigris Kolgrill innan matchen!

Det blir lite nostalgi då det var här vi värmde upp på den tiden GAIS Bandy spelade sina hemmamatcher på Ruddalen. Alla GAISare är välkomna på måndag. Tigris Kolgrill har dessutom bra mat. Gammal favorit i repris, fast i ny skepnad!
Tigris Kolgrill ligger på Lergöksgatan 4, ett stenkast från Frölunda torg. Hoppa av vagnen vid Frölunda Torg och promenera den sista biten i riktning mot Västerleden.

Matchen startar sen 19.30 på Ruddalen.

Väl mött!


GAIS - IK Frej Täby Lördag 12/9 15:00

Publicerad: 2015-09-11

I morgon lördag så är det åter dags för vårt kära grönsvarta gäng att beträda gräset på Gamla Ullevi och förhoppningsvis ge gänget från östkusten pisk och bärga hem tre sköna poäng. För att ladda upp till denna förhoppningsvis sköna batalj så besöker du givetvis CityPub, som öppnar klockan 12, och kanske svingar en bägare eller två och mölar i dig en bit av husmanskosten som erbjuds för dagen. Passa även på att nyttja uteserveringen för vädret verkar ju kunna bli kanon åtminstone om man skall tro vädergudarna från Yr.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Göteborgs stolthet
T-Shirts: 200 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå