NÄSTA MATCH
Norrby IF
vs
GAIS

söndagen den 2 april
kl. 17:00

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

GAIS - Fågelfors IF Söndag 26/2 14:00 Lisebergshallen

Publicerad: 2017-02-22

På söndag är det dags för returmötet mellan GAIS och Fågelfors IF i kvalet till Svenska Futsal Ligan (SFL). GAIS vann borta med 9-3 och har alltså stor möjlighet att gå upp ett snäpp i seriesystemet och hamna i den högsta divisionen.
Alla med årskort (2016 och 2017) till fotbollen kommer in gratis på matchen och övriga får betala 50:- om man inte är under 16 år.

Har du inte skaffat dig årskortet till GAIS ännu så är det hög tid att göra det. Det går även bra att köpa det på avbetalning.I helgen kan du se dubbelt. Dubbelt GAIS då alltså.

Publicerad: 2017-02-11

Nån enstaka plusgrad och sol ser prognosen ut vädermässigt inför dagens match på Valhalla IP mot Tvååkers IF ut att bjuda på. GAIS går mot sin tredje raka vinst enligt sin egen prognos. Det enda sättet du kan få reda på om dessa påståenden stämmer är att befinna dig på plats klockan 15 när matchen går av stapeln. Tänk på att det brukar vara kallt på Valhalla.

I morgon söndag så spelar inte vädret någon roll eftersom GAIS Futsal spelar sina matcher inomhus. I det här fallet precis som tidigare i år så är det Lisebergshallen som gäller. Klockan 18 drar säsongens sista seriematch igång mot Skärhamns IK. Enligt min prognos så är GAIS klara seriesegrare tack var förra lördagens vinst mot Oddevold. För jag tror inte att Oddevold spottar in fler än 45 mål mot Frölunda i morgon. Deras match går i Frölunda Kulturhus klockan 16:30 för övrigt.


Hjälp GAIS att spetsa truppen!

Publicerad: 2017-01-25

GAIS-Arskort
För att GAIS skall kunna ytterligare spetsa truppen, kliva vidare mot Allsvenskan och förbättra organisationen så ser de gärna att du köper ett årskort till hemmamatchern. Det beställer du smidigast hos Ticketmaster eller besöker GAIS-gården på Årskortskvällen imorgon torsdag som håller på mellan 15:00 och 19:00. Spelare finns på plats fram till 18:00. Passa även på att köpa Malkolms för kvällen unika t-shirt.

I år så kommer Grönsvart Göteborg inte att ha några rabatterade årskort så köp dem via GAIS.

Mer information hittar du givetvis på GAIS hemsida.


GAIS - IF Warta Onsdag 20:30 i Lisebergshallen

Publicerad: 2017-01-24

Imorgon onsdag är det åter igen dags för futsalmatch. Matchen går precis som vanligt när det gäller hemmamatcher av stapeln i Lisebergshallen. Klockan 20:30 visslar domaren igång matchen. Detta är tredje sista hemmamatchen under årets seriespel. GAIS leder tabellen och behöver givetvis ditt stöd så kom och stötta dem från läktaren.


Dubbla futsalmatcher i helgen.

Publicerad: 2017-01-12

På fredag är det åter igen dags för futsalmatch hemma. Motståndet står serieledande Oddevold för och matchen börjar 19:45 i Lisebergshallen. Det skall vara en busslast med supportrar från Uddevalla som kommer så det är extra viktigt att vi GAISare sluter upp och kommer och hejar på vårt grönsvarta gäng!

Om inte det vore nog så är det match hemma på söndag mot nuvarande tvåan Nol klockan 18:00. Alltså ett perfekt tillfälle att få en trevlig avrundning på helgen genom att titta på GAIS i Lisebergshallen igen.


GAIS julmarknad och Futsal sön 18/12.

Publicerad: 2016-12-17

I morgon söndag (18/12) så är det traditionsenligt GAIS julmarknad i Nordstan. Här hittar ni programmet. Grönsvart Göteborg kommer dock inte att ha någon försäljning på plats i år. Vi återkommer till försäsongsträffen till våren igen.

Förutom GAIS julmarknad så är det även futsalmatch. Matchen börjar klockan 19:30 i Tjörnhallen där vi möter Skärhamns IK. GAIS ligger just nu tvåa i tabellen med en match mindre spelad än ledaren Nols IK. Skärhamn är två poäng efter GAIS. Detta är sista matchen i år. Nästa års första match är hemma den 13/1 klockan 19:45 då vi möter Oddevold i Lisebergshallen.

Grönsvart Göteborg önskar alla en God Jul.


Hemmapremiär för GAIS FC sön 27e 18:00

Publicerad: 2016-11-25

På lördag är det äntligen dags för hemmapremiären för GAIS futsallag. Motståndet står Komarken FC för och matchen börja klockan 18. Alla med GAIS årskort går in gratis. Kom och stötta grabbarna till en skön vinst.

Är ni riktigt sugna på futsal så kan ni se GAIS spela mot Nol IK på lördagen i Bohushallen klockan 15:30.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Green Lion
Pikéer: 350 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå