NÄSTA MATCH
GAIS Mjällby AIF

söndagen den 31 maj
kl. 16:00

Köp biljetter här!

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

Uppladdning på City Pub innan Athletic hemma

Publicerad: 2015-05-12

City Pub
Efter måndagens bortamatch som du förhoppningsvis redan har glömt så behöver laget ditt stöd mer än någonsin nu på fredag när vi möter Athletic FC United. Innan matchen så laddar du givetvis upp på City Pub precis som vanligt med medlemspriser i baren. Är du inte medlem ännu så blir du det på plats. Och glöm inte visa ditt medlemskort när du handlar.
Väl mött och alla till GU på fredag!Uppladdning på City Pub innan Brommapojkarna hemma

Publicerad: 2015-04-28

City Pub
På fredag 1/5 klockan 16:00 är det dags för match mot Brommapojkarna på Gamla Ullevi. En match som vi givetvis bör vinna. Klacken och hemmapublikens stöd behövs förstås!
För att nå den där rätta känslan så besöker du stans skönaste pub, nämligen City Pub! Ett suveränt ölutbud på fat finns som vanligt, medlemmar har tio kr rabatt på fatölen så passa på att välja en öl som passar dig ur sortimentet. Dessutom kan du köpa dagens välsmakande husmanskost till rabatterat medlemspris.
Kom som du är, vi ordnar resten! Efter matchen går det alldeles utmärkt att gå tillbaka till City Pub och förhoppningsvis fira en välbehövlig seger.
Vi ses!


GAIS mot Östersund måndag 20/4

Publicerad: 2015-04-19

City Pub

Måndag 20/4, möter GAIS Östersund hemma på Gamla Ullevi på den något udda tiden tiden kl 18:45. Kom till Gamla Ullevi och stötta GAIS till seger!

Innan matchen är alla välkomna till City Pub på Lorensbergsgatan 6. Puben bjuder på en skön uppladdning i finfint sällskap! Medlemmar i Grönsvart köper dagens husmanskost för rabatterade priser och får upp till tian i rabatt på det stora och högklassiga fatölsutbudet. Prova på att testa någon god öl från det gedigna utbudet!

Varmt välkomna till City Pub!


Grönsvart Göteborg ordnar resa till Degerfors borta

Publicerad: 2015-04-02

Londonbuss
Lördagen den 11/4 är det dags för Superettamatch när GAIS spelar borta mot Degerfors på Stora Valla. Grönsvart Göteborg anordnar en supporterresa till denna bortamatch. Innan match laddar vi upp på en krog i Degerfors.

Samling på Gustav Adolfs torg kl 09:45, och avfärd 10:00, matchstarten är 16:00.
Resan kostar ynka 200 kr!

Häng med på Grönsvart Göteborgs buss!

Klicka här för att anmäla dig.


Våren är här, GAIS har premiär!

Publicerad: 2015-04-01

City Pub
På måndagen den 6e april klockan 16:45 så är det dags för GAIS att sparka igång årets omgång av superettan. Motståndet består av det normalt sett grönsvarta gänget Varbergs BoIS. Senaste matchen slutade med en härlig 2-0 vinst till GAIS på Gamla Ullevi i augusti. Vi får väl hoppas på att det blir ett lika trevligt resultat nu på måndag.

Uppladdning kör vi som vanligt på City Pub som denna dag öppnar klockan 14. Medlemspriser får man i baren mot uppvisande av medlemskort. Har du inte ett sådant så finns det givetvis att köpa på plats.


Ölprovning 27/3 18:30 på City Pub

Publicerad: 2015-03-11

City PubNu är det återigen dags för ölprovning på City Pub. 6-7 goda, kluriga,gamla och nya ölbekantingar. 275 kronor för medlemmar i GrönSvart och 350:- för övriga. Bokar och betalar gör du på City Pub. Telefon dit är 031-180025.


Dags för årsmöte!

Publicerad: 2015-02-03

logotyp_litenVälkomna till City Pub på årsmöte för Grönsvart Göteborg den 21 februari klockan 13:30. Efter mötet går vi givetvis till Valhalla och tittar på matchen mot ÖIS som börjar klockan 16:00.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Göteborgs stolthet
T-Shirts: 200 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå