NÄSTA MATCH
GAIS
vs
Syrianska FC

söndagen den 18 oktober
kl. 16:00

Köp biljetter här!

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

GAIS - Syrianska FC 18/10 16:00

Publicerad: 2015-10-13

På söndag klockan 16 är det åter igen dags för match på Gamla Ullevi. Den här gången så står Syrianska FC för motståndet och förutsättningarna har förändrats gentemot tidigare genom att GAIS numera har sagt upp bekantskapen med Peo. För att stötta laget och visa att vi tror på dem så har Gårdakvarnen dragit igång ett upprop att besöka GAIS-gården klockan 10:30 på lördag. Läs mer om det på http://www.gardakvarnen.se/slut-upp-pa-lordagens-traning/
Dagen efter så är ni som vanligt varmt välkomna till City Puben innan matchen.

Efter söndagens match så har vi en extrem viktig bortamatch och den ordnar Gårdakvarnen bussar till och ni kan läsa om det på http://www.gardakvarnen.se/events/bp-borta-lordag-24-oktober/GAIS - J. Södra Onsdag 18.15

Publicerad: 2015-09-29

Imorgon är det åter dags för match på Gamla Ullevi och det finns inga ursäkter att missa matchen eftersom inträdet är gratis. Biljetter hämtar du i biljettluckorna på GU. Motståndet står Jönköping Södra för och matchen börjar för ovanlighetens skull klockan 18:15. Innan dess hinner du högst troligt att ladda upp en stund före på City Pub och avnjuta lite mat och dryck!


Utsiktenladdning på Tigris Kolgrill

Publicerad: 2015-09-16

logotyp_liten
Då var det dags för bortamatch och derby i Västra Frölunda! Nu på måndag kl 19:30, 21/9, åker vi till Ruddalen för att se GAIS besegra Utsikten, och vad passar sig bättre än en uppladdning på klassiska Hyde Park, numera under namnet Tigris Kolgrill innan matchen!

Det blir lite nostalgi då det var här vi värmde upp på den tiden GAIS Bandy spelade sina hemmamatcher på Ruddalen. Alla GAISare är välkomna på måndag. Tigris Kolgrill har dessutom bra mat. Gammal favorit i repris, fast i ny skepnad!
Tigris Kolgrill ligger på Lergöksgatan 4, ett stenkast från Frölunda torg. Hoppa av vagnen vid Frölunda Torg och promenera den sista biten i riktning mot Västerleden.

Matchen startar sen 19.30 på Ruddalen.

Väl mött!


GAIS - IK Frej Täby Lördag 12/9 15:00

Publicerad: 2015-09-11

I morgon lördag så är det åter dags för vårt kära grönsvarta gäng att beträda gräset på Gamla Ullevi och förhoppningsvis ge gänget från östkusten pisk och bärga hem tre sköna poäng. För att ladda upp till denna förhoppningsvis sköna batalj så besöker du givetvis CityPub, som öppnar klockan 12, och kanske svingar en bägare eller två och mölar i dig en bit av husmanskosten som erbjuds för dagen. Passa även på att nyttja uteserveringen för vädret verkar ju kunna bli kanon åtminstone om man skall tro vädergudarna från Yr.


GAIS - Degerfors IF på Gamla Ullevi mån 19:30

Publicerad: 2015-08-23

logotyp_liten
På måndag så gästar Vulkanerna från Degerfors Gamla Ullevi och vi hoppas givetvis på en tredje raka vinst för vårt älskade gäng i grönsvartrandigt. Matchstarten är satt till 19:30 och då hinner du ju givetvis med en bit mat och dryck på City Pub innan. Vädergudarna i form av SMHI och norska YR har kastat tärning när det gäller vädret så det skall vara sol följt av regn eller möjligtvis tvärtom så klädvalet blir ju lite vanskligt för de som vill sitta på uteserveringen. Men en liten lätt sommarskur skall väl inte hindra oss GAISare från att ha trevligt tillsammans.


Snart är bussen full!

Publicerad: 2015-08-12

Full bussVarbergs Bois vs GAIS

Alarm! Bussan till Varberg är snart full, endast 8 heta säten kvar! Boka så snart som möjligt för att försäkra dig om en plats.

Lördagsmatch, resa till sköna sommar-Varberg och med en fantastisk passagerarlista av helsköna supporterlegendarer gör denna resa till ett givet klipp!

Lördagen 15/8, Gustav Adolfs torg kl 11:15, och avfärd 11:30, matchstarten är 15:00.
Bussresa 120kr!

Åk med och stötta våra atleter mot seger!!!

Häng med på Grönsvart Göteborgs buss!

Klicka här för att anmäla dig.


Resa: bortamatch mot Varbergs BoIS!

Publicerad: 2015-07-24

LondonbussVarbergs Bois vs GAIS

Lördagen den 15/8 är det dags för bortamatch i Superettan när GAIS möter Varbergs Bois på Påskbergsvallen. Grönsvart Göteborg anordnar förstås en supporterresa till denna bortamatch. Innan match laddar vi upp på krog i Varberg.

Samling på Gustav Adolfs torg kl 11:15, och avfärd 11:30, matchstarten är 15:00.
Resan kostar ynka 120kr!

Häng med på Grönsvart Göteborgs buss!

Klicka här för att anmäla dig.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Grönsvart Göteborg 2
Halsdukar: 120 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå