NÄSTA MATCH
GAIS
vs
Landskrona BoIS

lördagen den 20 september
kl. 16:00

Köp biljetter här!

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

GAIS - Varberg på lördag

Publicerad: 2014-08-22

City PubPå lördag 23/8 är det dags för hemmamatch i Superettan mot Varbergs Bois. När vi möttes senast i maj vann Varberg med 1-0, men nu är det dags för revansch!

OBS! Alla ungdomar och barn under 20 år går gratis på matchen. Ingen biljett behövs!

Så samla alla vänner du känner för et perfekt lördagsladdning med GAIS!

Har vi tur med vädret så kan man fortfarande njuta av en öl innan match på City pubs innergård, annars får det bli inomhus vid bardisken. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 13:30 denna lördag och matchen startar 16.00.Ljungskile - GAIS på City Pub

Publicerad: 2014-08-15

City Pub
På söndag så möter GAIS Ljungskile borta. För alla stackare som inte är på plats i Ljungskile så visas matchen på City Pub och de öppnar klockan 13.


Bussresa till Ljungskile söndag 17/8

Publicerad: 2014-08-09

Londonbuss
Grönsvart Göteborg samarbetar med Makrillarnas resa till Ljungskile. Bussen avgår från Heden, Göteborg 13.00. Anmälan sker genom Makrillarna. Matchstarten är 14.45. Resan kostar 120 kronor för vuxen och 80 kronor för ungdom. Bokning av resan görs via Makrillarnas telefon, 0703-82 51 41 .


GAIS - Husqvarna

Publicerad: 2014-08-05

City Pub
Lördag 9:e augusti är det returmöte mot Husqvarna hemma på Gamla Ullevi. På bortaplan blev det en snöplig förlust inför ett stort bortafölje på Vapenvallen. Detta tillsammans med vår senaste förlust borta mot GIF Sundsvall gör att det förstås är ett revanschsuget GAIS som springer ut på planen på lördag.

Matchen startar 17.20 så det finns gott om tid att ladda upp på City Pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 14:00 denna lördag.


GIF Sundvall - GAIS

Publicerad: 2014-08-02

City Pub
På söndag så möter GAIS GIF Sundsvall borta. För alla oss stackare som inte är på plats i Sundsvall så visas matchen på City Pub. Matchen startar 18:20.


GAIS Bandys årsmöte 2014

Publicerad: 2014-07-31

Bandyboll 1Den 6:e maj 2014 offentliggjorde GAIS Bandys styrelse det samstämmiga beslutet att lägga ner elitserieverksamheten. GAIS Bandys sportchef gjorde i GP uttalandet "Från tjänstemän har jag tidigare fått höra att det var 99 procents möjlighet att få till en hall på Ruddalen. Då hade vi övervintrat de här två åren och vridit ur de sista dropparna ur trasan". Rykten om detta hade då florerat under en lång tid sedan årets början. Beslutet gjorde förstås att det fanns en stor nyfikenhet inför GAIS Bandys årsmöte hur man såg på den till synes mörka framtiden.

En dryg månad efter beslutet, den 11:e juni hade GAIS Bandy sitt årsmöte i klubbstugan på Arena Heden. Innan det egentliga årsmötet påbörjades hade GAIS Bandys sportchef en genomgång om de turer som varit runt omkring en eventuell framtida inomhusarena, samt beslutet av att lägga ned GAIS Bandys elitverksamhet.

Läs mer!

GAIS - IFK Värnamo

Publicerad: 2014-07-23

På lördag 26/7 är det dags för hemmamatch i Superettan mot IFK Värnamo. På bortaplan blev det oavgjort i seriens inledning. Nu är det dags för returmatch och visst känns det bra efter den senaste vinsten mot Ängelholm.

En solig lördag passar det förstås bra att ladda upp på City Pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 13:00 denna lördag och matchen startar 16.00.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Green Lion
Pikéer: 350 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå