NÄSTA MATCH
GIF Sundsvall GAIS

söndagen den 3 augusti
kl. 18:20

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

GAIS - IFK Värnamo

Publicerad: 2014-07-23

På lördag 26/7 är det dags för hemmamatch i Superettan mot IFK Värnamo. På bortaplan blev det oavgjort i seriens inledning. Nu är det dags för returmatch och visst känns det bra efter den senaste vinsten mot Ängelholm.

En solig lördag passar det förstås bra att ladda upp på City Pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 13:00 denna lördag och matchen startar 16.00.GAIS - Ängelholms FF 21/7

Publicerad: 2014-07-15

City Pub

På måndag 21/7 det dags för omstart i Superettan när GAIS möter Ängelholms FF hemma på Gamla Ullevi. På bortaplan blev det tyvärr en snöplig förlust. Nu är det dags för returmatch och då glömmer vi det som varit och går för fullt mot nya poäng.

En sommardag under semestertider passar det förstås bra att ladda upp på City Pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. Matchen startar ännu en gång den udda tiden 19.20.


Fyll nu läktarna i denna viktiga match! Ta med er så mycket folk det bara går. Heja GAIS!


Ölprovning fredag 4/7

Publicerad: 2014-06-23

City PubÄntligen är det dags att återigen köra ölprovning! Den äger rum fredagen den 4:e juli, klockan 18:30 på City Pub, en trappa ner på Lorensbergsgatan 6.

glasDet blir ett botaniserande bland en rad olika öl. Johan, som håller i provningen, kommer att guida oss genom denna resa och förklara skillnader och karaktärsdrag bland olika sorter. De tidigare ölprovningarna har, som alla deltagare vet, varit mycket uppskattade. Vill du veta vad vi smakade på vid två av det tidigare provningarna så kan du läsa rapporterna från dem här:
första provningen
andra provningen.

Provningen kostar 275:- för medlemmar och 375:- för övriga, men då ingår ett medlemskap, som du kan nyttja direkt i baren, 10kr rabatt på fatölen resten av året.
Du betalar i baren innan provningen som ju äger rum klockan halv sju, vilket ger alla möjligheten att fortsätta kvällen på CP eller gå vidare om du hellre vill det. Bio eller teaterbesök kan du stryka från listan direkt! Ingen idé.

Provningen är öppen för alla! Oavsett om du är medlem i Grönsvart Göteborg eller ej (du blir ju medlem under kvällen). Så varmt välkommen till en härlig och trivsam kväll. Hör med dina vänner och kom med på en helskön lördag! Ölkännare som "stor stark"-spoling går lika bra. Kvällen är till för att öppna ögonen för vad öl kan vara och få en trivsam upplevelse tillsammans.

Varmt välkomna!
Provningen rymmer max 20 personer.

Klicka här för att anmäla dig.


Bortamatch mot Ängelholm 28/6

Publicerad: 2014-06-22

Londonbuss
Grönsvart Göteborg samarbetar med Makrillarna och kör gemensam resa till bortamötet mot Ängelholm.
28 juni kl 12.30 avgår bussen till Ängelholm-GAIS med start från Heden. Det finns också möjlighet att hoppa på i Klovsten, Frillesås och Varberg. Priser är 200kr vuxen, 100kr 15-19år och Max två barn per vuxen gratis 0-14år. Välkommen att förboka på Infomakrillarna@gmail.com


GAIS mot Assyriska onsdag 25/6

Publicerad: 2014-06-19

City Pub

Onsdag 25/6 möter GAIS Assyriska hemma på Gamla Ullevi klockan 19:00. Kom till matchen och stötta GAIS till en ny seger efter den härliga vinsten senast mot Hammarby!

Innan matchen är alla förstås välkomna till City Pub på Lorensbergsgatan 6. Vår pub, en av de bättre i Göteborg, bjuder på en skön uppladdning i gott grönsvart sällskap! Medlemmar i Grönsvart Göteborg köper dagens husmanskost för 85 kr och får upp till tian i rabatt på det stora och högklassiga fatölsutbudet. Medlemskort köper du i baren! Prova på att testa någon god öl från det stora utbudet!

Varmt välkomna till City Pub!


Hammarby - GAIS på City Pub

Publicerad: 2014-06-16

City Pub
Ni som inte har möjlighet att ta er till Stockholm för att se matchen Hammarby-GAIS har möjlighet att se denna match på City Pub. Ta en öl och ät en bit mat när du tittar på matchen med dina grönsvarta kompisar. Matchen börjar 19:20 och vi hoppas förstås på tre sköna poäng!


Hemmamatch mot Öster lördag 14/6

Publicerad: 2014-06-09

City Pub

På lördag är det dags för hemmamatch mot Öster i Superettan. GAIS är i stort behov av några tunga poängen.

En solig lördag passar det förstås bra att ladda up på City Pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som på dagens husmanskosträtt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 13:00.


Locka med alla du känner på lördagens match. City Pub har ett begränsat antal biljetter till salu. Nu fyller vi läktarna! Ta med er så mycket folk det bara går till matchen som börjar 16:00. Heja GAIS!FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Göteborgs stolthet
T-Shirts: 200 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå