NÄSTA MATCH
Örgryte IS (D1H)
vs
GAIS (Super1)

lördagen den 21 februari
kl. 16:00

KALENDER
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
SENASTE NYTT

Årets GAIS-premiär!

Publicerad: 2015-01-27

gais_rightSöndagen den 1 februari är det dags för GAIS-premiär den här säsongen. GAIS möter Ljungskile på Valhalla klockan 15:00. Men innan dess så är det medlemsmöte och upptaktsträff på Ullevi. Medlemsmötet börjar 10:30 och upptaktsträffen börjar 11:30.
Grönsvart Göteborg kommer vara på plats och sälja souvenirer och medlemskort.Julmarknad i Nordstan lördagen den 20:e December

Publicerad: 2014-12-19

Julgranskulor
Grönsvart Göteborg kommer även i år att stå på GAIS julmarknad i Nordstan. Vi kommer att finnas på plats från klockan 10. Vi kommer att ha både nya och gamla souvenirer till försäljning. Kanske just du hittar ett fynd som kommer glädja någon till jul.


Missa inte anmäla dig till annandagsbandyn

Publicerad: 2014-12-02

Tänker du sitta och ha tråkigt med familjen på annandagen eller åker du med Grönsvart Göteborg och Makrillarna och tittar på annandagsbandy? Anmäl dig så i fall snarast för den 5 december är sista dagen som betalningen skall vara inne.


Derby GAIS-IFK 7 december

Publicerad: 2014-11-29

gais_rightSaknar du något vettigt att göra söndagen den 7 december? Då kan du bege dig till stadsbiblioteket för att vara med om ett annorlunda derby mellan GAIS och IFK. För mer info tittar du på länken nedan.

Förläng säsongen 2014 - GAIS


Information från GAIS Bandy

Publicerad: 2014-11-04

bandylogga
Kan du tänka dig att hjälpa GAIS Bandy på Heden i vinter?
I vinter kommer verksamheten på Heden bestå av allmänhetens åkning, U9-träningar, poolspel och Skridskokul. Isen kommer i år att spolas upp till Lucia och från och med då vill vi såklart att det ska vara full fläkt på Heden. Målet är att få ännu fler att upptäcka skridskoåkning och bandysporten! Vi är i behov av ideell förstärkning och är väldigt tacksamma för all hjälp vi kan få.

Läs mer!

GAIS - Hammarby söndag 26/10

Publicerad: 2014-10-06

City Pub
På söndag 26/10 är det dags för den sista hemmamatchen för säsongen i Superettan mot Hammarby på Gamla Ullevi. Det är förmodligen överflödigt att poängtera hur viktig denna match är, dels på grund av chansen att undvika kval, dels på grund av att vi behöver ha ett massivt stöd med tanke på Hammarbys stora bortafölje. Det är bara att glömma det som varit och ladda lite extra inför denna match som startar redan klockan 13.00 denna söndag.
Dagen till ära blir det extra stor uppladdning på City Pub som öppnar redan klockan 11.00! På City pub har alla medlemmar möjlighet att köpa en specialkomponerad matchrätt till det humana priset av 75 kronor. Rätten består av bland annat ägg, bacon, korv och stekt potatis. Perfekt mat om du passat på att ta en pubrunda på lördagen dagen innan match.

Grönsvart Göteborgs medlemmar har dessutom som vanligt rabatt på fatölen mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar som sagt 11:00 denna lördag och matchen startar 13.00. Vi uppmanar alla medlemmar att dyka upp på City Pub och sedan massivt stötta GAIS till seger på matchen.


GAIS - Jönköping Södra på lördag 4/10

Publicerad: 2014-10-01

City PubPå lördag 4/10 är det dags för näst sista hemmamatchen i Superettan mot Jönköping Södra. Efter den snöpliga förlusten mot Degerfors senast väntar några gastkramande sista omgångar i serien. Men en seger mot Jönköping Södra skulle förstås underlätta att undvika en kvalplats.

Samla dina grönsvarta supportervänner för en trevlig uppladdning på City Pub!

Har vi tur med vädret kanske det ännu går att njuta av en öl innan match på City pubs innergård. Grönsvart Göteborgs medlemmar har rabatt på fatölen så väl som dagens husmansrätt mot uppvisande av medlemskort. City Pub öppnar 13:00 denna lördag och matchen startar 16.00.FLER RUBRIKER
MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Grönsvart Göteborg 2
Halsdukar: 120 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå